Aplikace 1.5 vylepšuje správu zápasů a hráčů

Aplikace 1.5 vylepšuje správu zápasů a hráčů

V ohlédnutí jsem slíbil vydání nové verze do konce června a nakonec se mi slib podaří splnit, i když to vypadalo všelijak :). Aplikaci si můžete stáhnout z webu nebo použijte Vyhledat aktualizace v menu aplikace. Kdo sledoval vývoj na Trellu, tak ho novinky nijak nepřekvapí:

Vylepšení seznamu zápasů

Aplikace zvýrazní a přesune se na zápas, který jste právě editovali. Což se hodí, když máte desítky zápasů, tak už nemusíte scrollovat na poslední zápas s výsledkem. Nově jsou skrytí střelci ve výchozím nastavení a můžete zobrazit pořadí zápasu.

Vylepšení detailu zápasu

Zobrazení základních informací o zápase. Když kliknete na jméno týmu, tak se dostanete na jeho editační stránku, kde může třeba přejmenovat hráče. Po změně v týmu budete automaticky přesměrováni zpět na zápas.

Došlo i k menšímu vylepšení střelců - nezobrazuje se 0 u gólů, takže lze snadněji dopsat střelce, střelci byli špatně zarovnáni při větším počtu týmů, můžete zadat střelce, i když zápas nemá výsledek.

Možnost řazení hráčů v týmu

Určete pořadí hráčů přetažením myši v seznamu. Pořadí hráčů se používá i ve střelcích zápasu, bez ohledu na to kdo vstřelil gól.

Přejmenování skupin

Je zbytečné generovat nový rozpis, pokud se překlepnete v názvu skupiny. Teď už můžete přejmenovat skupinu přímo v aplikaci.

API

Přesunul jsem aktualizace aplikace do API. To je takový můj restík za lenost při implementaci aktualizací ve verzi 1.2. Staré odkazy na web budou stále fungovat, ale pouze Vás přesměrují do API.

v1.5.1 - oprava hráčských statistik

Děkuji Jiřímu Kleknerovi za upozornění na chybu ve statistikách. Chyba ve verzi 1.5 způsobila, že se hráčům nesečetly góly, ale zobrazil se počet gólů z posledního zápasu, kde vstřelili gól.