Ohlédnutí za prvním rokem

Už je rok, co funguje rozlosování zápasů na www.rozpisyzapasu.cz. Aplikace navazuje na online generátor rozpisů. Dosavadním fungování se dá hodnotit pouze kladně. Ve staré (stále funkční) aplikaci bylo od listopadu 2012 vygenerováno 14009 rozpisů. Rozpisyzapasu.cz rozlosovaly neuvěřitelných 13450 a naplánovaly 6805 rozpisů za první rok!

Podrobnější statistiky rozlosovaných rozpisů najdete přímo na webu, na Google+ se můžete podívat na internější pohled na vygenerované rozpisy (přehled formátů, analýzy, …). Všechny statistiky v tomto článku jsou z 15.5.2015 11:00.

Aplikace pro správu výsledků

V červenci 2014 jsem zpřístupnil jednoduchou aplikaci pro správu výsledků. Následovaly další aktualizace, aktuálně je dostupná verze 1.4 a pracuji na další verzi. 737 stažení určitě neodpovívá počtu uživatelů aplikace, ale i tak nelituji, že jsem se do vývoje aplikace pustil.

Vylepšená editace zápasu ve verzi 1.5

Příspěvky na provoz webu

Za první rok se povedlo vybrat potřebnou částku na zaplacení domény a hostingu, dokonce zbylo 369,-Kč jako příspěvek na čas strávený vývojem. Díky všem dárcům! Na druhý rok provozu můžete přispět i Vy!

Budoucnost

Nejpozději do konce června vyjde nová verze aplikace pro správu výsledků. Na Trellu uvidíte, co bude verze 1.5 obsahovat. Ukázky z aplikace jsou dostupné i na stránce projektu.

Předběžně plánuji ukončení online generátoru rozpisů. Nemám v plánu velký rozvoj rozlosování ani aplikací. Chování 2 organizací mi trochu ubralo nadšení z vývoje, takže spíše čekám na podněty od Vás! Samozřejmě s motivací jako je třeba příspěvek na provoz se hledá volný čas lépe :)