Speciální výsledky a interaktivní skóre v aplikaci 2.1

Speciální výsledky a interaktivní skóre v aplikaci 2.1

Nová verze přináší dlouho žádánou možnost nastavení speciálního výsledku (prodloužení, penalty, kontumace) a pak další drobná vylepšení a opravy. Registrovaným uživatelům přišel e-mail s novinkami a odkazem na stažení nové verze. Pokud chcete také nejnovější verzi aplikace, tak se zaregistrujte!

Speciální výsledek zápasu

V detailu zápasu můžete nastavit, zda se jedná o normální výsledek, prodloužení, penaltový rozstřel nebo kontumaci.

Na seznamu zápasů i v křížové tabulce uvidíte speciální zkratky (pr., np. a k.) u takových výsledků:

Už zbývá jen nastavit, kolik bodů získá vítězný a poražený tým za speciální výsledek:

Teď už se při výpočtu tabulek použije skóre dle typu výsledku. Speciální výsledek má přednost před přesným výsledkem. A u kontumací se vstřelené a obdržené góly nezapočítají do tabulky.

V rámci úpravy tabulek jsem přidal drobné vylepšení. Sloupce výhra v prodloužení, remíza a prohra v prodloužení se zobrazí pouze, když aspoň jeden zápas skončil takovým výsledkem.

Interaktivní vkládání gólů při editaci zápasu

Pokud aplikaci používáte pro vkládání gólů přímo během průběhu zápasu, tak Vám nová aplikace usnadní práci. Doposud jste museli smazat starý počet gólů a vložit nový počet. Odteď můžete jednoduše přidat a odebrat góly u každého hráče.

Další vylepšení a opravy

Doplnění informací o řazení tabulky

Množí se dotazy na to, jak se řadí tabulka. Sám si to také nepamatuji :), takže odteď uvidíte způsob řazení přímo pod tabulkou.

Vylepšení notifikace po přejmenování týmu

Vylepšení chybové hlášky, pokud se nepodaří stáhnout rozpis z webu

Pokud jste dříve zkusili předvyplněný rozpis https://www.rozpisyzapasu.cz/api/schedules/2.json, tak jste dostali stejnou chybu jako při načtení špatného JSON souboru (Jejda, něco se nepovedlo...) a přitom soubor nebyl vůbec stažen.

Oprava zobrazení periody v detailu zápasu

Na detail zápasu je v informacích o zápase perioda, ale ta byla doposud stále prázdná. Chybu jsem opravil, takže teď už u zápasu zjistíte periodu (tj. pokolikáte spolu týmy hrají).

Další verze

Předběžně do další verze plánuji rozšíření detailu zápasu (statistiky, editace údajů, ...) a tabulku doma/venku. Chci dodržet, aby každý premium uživatel dostal nejméně jednu aktualizaci během platnosti své licence, takže nová verze vyjde nejpozději na začátku října.

Ozvěte se v komentářích nebo na e-mail, pokud byste do nové verze chtěli něco jiného!