Zjednodušení Premium licencí

Zjednodušení Premium licencí

Od 14.srpna dochází k úpravě Premium licencí. Původní licence Premium 6 a Premium 12 nahrazuje jednotná Premium licence. Nejnovější verzi aplikace lze koupit za 300,-Kč.

Licence 2016

Se změnou licencí jsem zároveň přepracoval web. Nově jsem se snažil lépe popsat, jak aplikace funguje, co se změnilo v jednotlivých verzích.

Změny v licenci

1. Prioritní podpora pro všechny

Po skoro roce používání se ukázalo, že prioritní podpora nedává smysl a pouze mate uživatele. Nově tedy budu řešit dotazy bez ohledu, jakou verzi používáte. Což jsem dělal vlastně i teď :)

Zároveň jsem z webu odstranil nepoužívané komentáře. Místo nich budu spravovat nejčastěji kladené dotazy. Jestliže v nich nenaleznete odpověď, tak mi napište.

2. Zakoupení aktuální verze místo bezplatné aktualizace po X měsících

Původně jsem plánoval vydávat nové verze tak, aby každý premium uživatel obdržel jednu novou verzi zdarma. Trochu jsem to nedomyslel, protože uživatelé se registrují v různých měsících a nakonec bych musel vydávat novou verzi skoro každý měsíc.

Proto zakoupená licence platí na aktuální verzi aplikace a neposkytuje nárok na aktualizaci. Místo bezplatných aktualizací zavedu losování po vydání nové verze, takže několik uživatelů získá novou verzi zdarma nebo se slevou.

Mám starý typ licence - co se pro mě změní?

Nic se mění. Pro Vás stále platí podmínky platné při registraci, takže nové verze získáte automaticky, pokud budou vydány v době platnosti Vaší licence. Po skončení licence budete zařazení do slosování o novou verzi.