JAVA aplikace verze 1.2 s vylepšenými statistikami, křížovou tabulkou, …

JAVA aplikace verze 1.2 s vylepšenými statistikami, křížovou tabulkou, …

Po komunikaci s nejmenovaným turnajem ohledně aplikace a jejího používání jsem začal pracovat na vylepšování aplikace. S ohledem na volno práce pokračovala celkem od ruky. Stahujte novou verzi, zatímco zde uvedu seznam novinek:

Statistiky turnaje - nejlepší střelci, nejlepší gólmani a statistiky turnaje

Doposud se ze statistiky zobrazoval jen seznam střelců. Nově uvidíte i seznam gólmanů podle obdržených gólů a přehled statistik turnaj. Jelikož už se všechny statistiky zobrazují přímo v aplikaci, tak jsem odstranil původní textový souhrn.

Zobrazení křížové tabulky

V tabulkách lze přepnout mezi zobrazením klasické a křížové tabulky. Ve skupinovém turnaji nelze zobrazit celkovou křížovou tabulku, pouze tabulky pro jednotlivé skupiny.

Kontrola aktualizací - seznam změn a stažení nejnovější verze

Jedna z nejdůležitejších změn je kontrola aktualizací. Když jste připojení k Internetu, tak aplikace dokáže zjistit, zda existuje novější verze. Pokud ano, tak Vám nabídne seznam změn a odkaz ke stažení.

Smazat tým z turnaje

V detailu týmu lze nově smazat tým z turnaje. V rámci toho jsem nastyloval červeně tlačítko, které něco z rozpisu odstraňuje.

Hráč se stejným jménem může být hráčem v několika týmech

Konečně může Pavel Novák hrát Tým A i za Tým B. Interně jsem upravil strukturu střelců v zápase, ale aplikace stále dokáže zpracovat i starší rozpisy!

Jeden spustitelný soubor (zabalit do JARu i GSON knihovnu)

V předchozích verzích ZIP soubor obsahoval spustitelný JAR soubor a složku lib s knihovnami. Teď už je všechno v jednom souboru.

Při exportu do html nastavit jednotky (zda se jedná o gól/set, tým/hráče)

Pokud exportujete souhrn do HTML, tak můžete nově nastavit jednotky. Taková drobnost, ale při exportu tenisového turnaje už nemusíte texty přepisovat ručně.